Kilpailuinfo

Tämän vuoden RTC tullaan järjestämään, tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on 12 kpl. Tämä tarkoittaa että joukkueet jaetaan kahteen alkulohkoon. Alkulohkossa on siis jokaisella joukkueella 5 ottelua ja molemmista alkulohkoista 3 parasta pääsee jatkoon. Välierien top2 ottelevat kirkkaimmasta mitalista ja 3. ja 4. kilpailevat pronssista.

Tänä vuonna ratana on Vammalan Seudun Ampujien rata – Matinsuon ampumakeskus. Radan osoite on Tuomenojantie 53, 38250 Sastamala. Ammunta tapahtuu 200m kivääri/siluettiradalla. Karttaa ja infoa löytyy Vamsan sivuilta http://vamsa.fi

Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja ampuminen alkaa klo 11. Klo 10 ja 11 aikaan ampumaradalla saatetaan vielä tehdä maalilaitteiden testausta niin pyydän, että kisaajat eivät turhaan vaeltelisi ampumakatoksessa. Kilpailun aikana suosittelemme kuulo- ja näkösuojien käyttämistä kokoajan. Koskaan tiedä mitä noista metallimaaleista voi kimmokkeina tulla takaisin.

Kilpailumaksu on 60e joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä. Mielellään varatkaa tasarahaa jos vain mahdollista. Paikalla ei ole buffettia, joten ottakaa syötävää ja juotavaa mukaan.

Kiitoksia jo etukäteen ilmoittautuneille, nähdään paikan päällä.

Kommentointi on suljettu.